Categories
Post

Ενημέρωση για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Η τριχόπτωση είναι σημαντικό θέμα, που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά οι ενδιαφερόμενοι για μεταμόσχευση μαλλιών βομβαρδίζονται από διαφημίσεις που συνήθως δεν λένε την αλήθεια, η την παραποιούν έτσι ώστε η όλη διαδικασία να είναι πιο εύπεπτη για τον ενδιαφερόμενο και πιο δελεαστική,

Οι ενδιαφερόμενοι για μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να ζητούν μια πλήρη αξιολόγηση και ενημέρωση από τον ειδικό ιατρό, που ο ίδιος, θα αναλάβει και την ιατρική αυτή πράξη.

Πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για μεταμόσχευση μαλλιών να προσέξουν κατά την ενημέρωση τα μεγάλα λόγια όπως:

– Μεταμόσχευση μαλλιών «χωρίς ουλές»

– «χωρίς τομές»,

– «μη επεμβατική»,

– «με απεριόριστο αριθμό μοσχευμάτων» και άλλα, που έχουν σαν σκοπό να πείσουν ότι η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Επίσης αναφορές για την Μεταμόσχευση Μαλλιών με την μέθοδο FUE η και για την μέθοδο FUT όπως; “νέα τεχνική”, “ανώδυνη”, “αναίμακτη”, “χωρίς νυστέρι”, “χωρίς ουλές””, “τροποποιημένη τεχνική”, χωρίς ράμματα”, είναι επικίνδυνες και σκοπό έχουν την παραπλάνηση.

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι μια πολύπλοκη και εξειδικευμένη επέμβαση. Πρέπει όλη η διαδικασία αυτής της επέμβασης να γίνει με όλους τους κανόνες της χειρουργικής με ασφάλεια και απολυτή επιτυχία της μεταφοράς, τοποθέτησης και επαναφύτρωσης των τριχοθυλακίων στην νέα τους τοποθεσία.

Αν η διαδικασία αυτή δεν γίνει σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της μεταμόσχευσης μαλλιών τοτε τα τριχοθυλακια αυτά χάνονται από την λήπτρια περιοχή, εννοείται και από την δότρια περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται ζημία αφού χάνονται τριχοθυλάκια που δεν αναπληρώνονται, οικονομική ζημία και κυρίως ψυχική ζημία για τον ενδιαφερόμενο.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει με ηρεμία να κάνει την έρευνα του και να βρει τον κατάλληλο έμπειρο ιατρό. Ο ιατρός θα αλλάξει σωστά την εμφάνιση του, θα τονώσει την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθηση του.

Για ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση από τον ίδιο τον Ιατρό κ. Μπρέντα Θεόδωρο πατήστε εδώ.

Για τηλεφωνική επικοινωνία καλέστε στο ,,2310-227.100.